Contact Details
A.A.P. Verzekeringen
Kanaalstraat 60-L
9301 LT Roden

Bel voor info:
070-3100888
A.A.P. Verzekeringen
Delta lloyd Verzekeringen
Onze voordelen


Onze voordelenTopkwaliteit polis
Onze voordelenUitstekende service
Onze voordelenGoedkoopste premie
Onze voordelenSnel en soepel geregeld
Onze voordelen100% zekerheid

Iedereen heeft een goede zorgverzekering nodig

Grootste variëteit in dekking
Van een laagdrempelige instapvariant tot een topproduct dat vrijwel alle zorg 100% vergoedt; u bepaalt zelf hoe uitgebreid uw dekking en vergoeding zijn.

U kiest zelf uw zorgverlener
Bij ons kiest u zelf uw huisarts, specialist, ziekenhuis, therapeut en apotheek. Als u wilt, helpen we u een handje bij uw keuze, zodat u een goede zorgverlener in de buurt te vindt. Bij ons hebt u recht op de beste begeleiding naar de beste zorg.

Goedkope premie
De premies van alle zorgverzekeringsvarianten zijn concurrerend en worden nog extra verlaagd met een collectiviteitskorting. Bereken meteen uw premie op maat!

Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd
Voor kinderen onder de 18 jaar is de zorgverzekering gratis. Als ze op uw adres wonen en hetzelfde pakket hebben, zijn ook de aanvullende verzekeringen gratis bij ons.

Extra informatie

Op deze site vindt u alle informatie over de mogelijkheden om goed verzekerd te zijn. Hebt u nog vragen, kijk dan bij Zorgverzekering. Vindt u daar niet het antwoord, dan helpt de klantenservice van Delta Lloyd u graag verder, via telefoonnummer 070-3100888.

Uitgerekend snel, gegarandeerd goed
Overigens hóeft u niet uit uw stoel te komen ... U kunt hier en nu de premie berekenen en een offerte aanvragen. U ziet meteen wat de zorgverzekering u kost. Het regelen van uw verzekering gaat hiermee al even gemakkelijk. Als er geen bijzonderheden in uw aanvraag zijn, hebt u de polis binnen een week in huis. Als u wilt, zeggen wij zelfs uw huidige verzekering voor u op. Zo bent u snel goed verzekerd.